Športne igre zaposlenih v Brežicah

Športne igre zaposlenih v  Brežicah
V soboto smo s prireditvijo, ki jo je organizirala Športna zveza Brežice, nosilka regijske pisarne OKS-ZŠZ, otvorili četrto sezono Športnih iger zaposlenih.
 
Namen projekta, ki ga OKS-ZŠZ izvaja v sodelovanju z regijskimi pisarnami (občinskimi športnimi zvezami), je spodbuditi poslovno javnost k športni aktivnosti ter preko športa, druženja in zabave krepiti vez med gospodarstvom in športom.

Projekt je zasnovan kot tekmovanje ekip zaposlenih v podjetjih, ustanovah in ostalih organizacijah na slovenskem trgu ter predstavlja tekmovanje v petih olimpijskih športnih panogah. Udeleženci tekmujejo v malem nogometu, košarki 3x3, odbojki, tenisu, teku ter ostalimi aktivnostmi po izboru udeležencev.

Športne igre zaposlenih bodo tudi letos med majem in septembrom v različnih krajih po Sloveniji. Veseli smo, da število sodelujočih iz leta v leto raste. Tudi na letošnji otvoritvi v Brežicah so se ob dobri organizaciji in v tekmovalnem duhu pomerile ekipe iz devetih podjetij v malem nogometu, odbojki, košarki, tenisu in veslanju.
Skoraj sto sodelujočih je druženje sklenilo z obljubo, da se bodo iger udeležili tudi prihodnje leto. Predvsem pa bodo vse leto ohranili pozitivni športni duh, ki jim bo v pomoč tudi pri premagovanju vsakodnevnih poslovnih izzivov.

Letos se podjetja projektu Športnih iger zaposlenih lahko pridružijo v 8 krajih po Sloveniji:

Glavni sponzorji

Veliki sponzorji

Sponzorji