Sklepni dogodek Športnih iger zaposlenih 2019 na Jesenicah

Sklepni dogodek Športnih iger zaposlenih 2019 na Jesenicah
V soboto, 21.9.2019 se je s sklepnimi Športnimi igrami zaposlenih na Jesenicah zaključila že peta sezona športnega druženja zaposlenih v slovenskih delovnih organizacijah.
 
Organizacija letošnjega dogodka je bila zaupana Športni zvezi Jesenice in vodji regijske pisarne OKS-ZŠZ Jesenice, Branku Jeršinu. Poleg   OKS – ZŠZ  in  Športne  zveze  Jesenice je  pri organizaciji  sodeloval tudi Zavod za  šport Jesenice, ŠD- kegljaški  klub Jesenice, Tenis klub Jesenice, ŠD – odbojkarski klub Jesenice, ŠD nogometni klub Jesenice in ŠD košarkarski  klub  Jesenice

Čez 350 predstavnikov iz 28 delovnih organizacij se je v dobrem športnem vzdušju pomerilo v nogometu, košarki, odbojki, tenisu, teku,kegljanju in prstometu.

Prisotne so uvodoma pozdravili Miha Rezar, podžupan Občine Jesenice, mag. Janez  Sodržnik  prvi podpredsednik OKS –ZŠZ  in  Rajko  Peternelj  predsednik  Športne zveze Jesenice.

Pokal za NAJ EKIPO je prejela ekipa podjetja SKB,d.d. (na sliki), ki je bila najuspešnejša v seštevku uvrstitev v vseh kategorijah v katerih so njihovi predstavniki sodelovali.
 
Pokale  in  medalje  sta  podeljevala  mag. Taja Škorc, vodja programov športa za vse in športa na lokalni ravni OKS- ZŠZ   in  Rajko  Peternelj,  predsednik  Športne zveze Jesenice.
Posebne nagrade za zamagovalce v posmaznih panogah je prispevalo podjetje Sij - Slovenska Industija Jekla, d.d. 

 

Glavni sponzor

Glavni medijski sponzor

Veliki sponzorji

Sponzorji