V soboto, 5. septembra uspešno izvedene športne igre zaposlenih v Brežicah, Postojni in Ljubljani

V soboto, 5. septembra uspešno izvedene športne igre zaposlenih v Brežicah, Postojni in Ljubljani
Športne igre zaposlenih so projekt, ki ga OKS-ZŠZ izvaja v sodelovanju z regijskimi pisarnami (občinskimi športnimi zvezami) že šesto leto zapored in katerega namen je spodbuditi poslovno javnost k telesni dejavnosti zaposlenih ter preko športa, druženja in zabave krepiti vez med gospodarstvom in športom.
Projekt predstavlja tekmovanje v petih olimpijskih športnih panogah in je zasnovan kot tekmovanje ekip, zaposlenih v podjetjih, ustanovah in ostalih organizacijah na slovenskem trgu, in sicer: mali nogomet, košarka 3x3, odbojka, tenis in tek ter ostale aktivnosti po izboru udeležencev. Športne igre zaposlenih običajno potekajo med majem in septembrom v različnih krajih po Sloveniji. Letos so bile prireditve katerih izvedba ja bila načrtovana v spomladanskih mesecih zaradi epidemije COVID 19 prestavljene v jesensko obdobje. Kljub ponovnem slabšanju situacije pa so bile v soboto, 5. septembra uspešno izvedene, ob doslednem upoštevanju ukrepov in priporočil za preprečevanje širjenja epidemije kar na treh lokacijah hkrati.

Udeleženci iz številnih podjetij in delovnih organizacij so bili hvaležni organizatorjem za prijeten dogodek in spodbudo za nadaljnjo športno rekreativno dejavnost tudi v teh sicer zaostrenih razmerah.
23. septembra v počastitev praznika »Dan slovenskega športa« pa bodo v Novem mestu, ki letos praznuje častitljivo 60. obletnico Delavskih športnih iger letos prvič organizirane tudi Športne igre zaposlenih.
 

Glavni sponzorji

Veliki sponzorji

Sponzorji