Športne igre zaposlenih so v Koper privabile udeležence iz številnih podjetij južnoprimorske regije

Športne igre zaposlenih so v Koper privabile udeležence iz številnih podjetij južnoprimorske regije

Po nekajletnem premoru je v soboto 12.9. regijska pisarna OKS-ZŠZ Koper znova organizirala Športne igre zaposlenih tudi v južnoprimorski regiji.
 
Zaposleni so dokazali, da je ravno zdrav duh v zdravem telesu najboljši način za premagovanje izzivov sodobnega časa, zato so ravno gibanje na svežem zraku, spodbujanje zdrave tekmovalnosti in krepitev medsebojnih odnosov glavni cilji projekta.
 
Turnirji in tekmovanja so se odvila v malem nogometu, odbojki, tenisu in štafetnem teku, potekala pa so na igriščih koprske Bonifike in v športni dvorani Osnovne šole Koper. "Kljub zahtevnim okoliščinam organizacije je v štirih športnih disciplinah sodelovalo več kot 110 zaposlenih iz 17 podjetij, kar kaže na prepotrebnost takšnega dogodka v regiji", omenja Arturo Steffe, podpredsednik Športne zveze Koper. Ob dobri organizaciji je prireditev pospremilo še lepo vreme. "Beležimo zelo pozitivne odzive udeležencev, zato bomo s projektom nadaljevali tudi prihodnje leto, ko bomo dodali še dodatne discipline, dogodek pa bomo predvidoma izvedli že v mesecu maju", pa je dodal Goran Sambt, regijski koordinator OKS-ZŠZ in vodja prireditve.
 
Rezultati tekmovanj so objavljeni na spletni strani Športne zveze Koper. Zmagovalne ekipe in posamezniki se bodo udeležili še državnega tekmovanja, ki bo na dan slovenskega športa, 23. septembra 2020, v Novem Mestu, in se tam pomerili še s kolektivi iz ostalih regij.
 
Prireditev sta omogočila Fundacija za šport in Mestna občina Koper.

 

Glavni sponzorji

Veliki sponzorji

Sponzorji