V soboto, 19.9.2020 Športne igre zaposlenih na Jesenicah organizirane uspešno kljub aktualnim omejitvam

V soboto, 19.9.2020 Športne igre zaposlenih na Jesenicah organizirane uspešno kljub aktualnim omejitvam
Tradicionalno dobro obiskane športne igre zaposlenih na Jesenicah so bile v soboto, 19. septembra 2020 tudi letos uspešno organizirane že 6. leto zapored.
"Zaradi  novih navodil  NIJZ in ukrepov vlade za preprečevanje pandemije COVID 19  smo morali  odpovedati  tekmovanje v košarki  in odbojki. Letošnja  udeležba je bila posledično nekoliko skromnejša v primerjavi s preteklimi leti. 6. športnih iger zaposlenih se je udeležilo 121 tekmovalcev. Čeprav je bila udeležba skromnejša, pa so  športne  igre na Jesenicah potekale v izredno prijetnem vzdušju, ne glede na to da so  bila  prizorišča  ločena  in ni  bilo  niti  skupne otvoritve, niti  skupnega  zaključka." Je povedal vodja organizacijskega odbora iger, Branko Jeršin.

Na  6-športnih igrah zaposlenih   na  Jesenicah so sodelovali zaposleni iz sledećih podjetij in delovnih organizacij:  SIJ  ACRONI  JESENICE JEKLARNA,  SIJ  ACRONI  JESENICE ELEKTRODE , SIJ ACRONI  JESENICE – RTA,  SLAŠČIČARNE  METULJČEK JESENICE,  MAX BAR  JESENICE, MEHLE NOVA GORICA, SPLOŠNA BOLNICA  ŠEMPETER, OBČINE  JESENICE IN  DU  JESENICE  IN  DU  JAVORNIK KOROŠKA  BELA.

Glavni sponzor

Glavni medijski sponzor

Veliki sponzorji

Sponzorji