Prve športne igre zaposlenih v letu 2022 uspešno izvedli v Kopru

Prve športne igre zaposlenih v letu 2022 uspešno izvedli v Kopru
Športne igre zaposlenih so v Koper znova privabile blizu 300 udeležencev iz številnih podjetij južnoprimorske regije

Pod okriljem Olimpijskega komiteja Slovenije - Združenja športnih zvez so po slovenskih regijah že tradicionalno organizirane regionalne Športne igre zaposlenih. V soboto jih je v letošnji sezoni otvorila regijska pisarna OKS-ZŠZ Koper, z organizacijo iger za zaposlene v južnoprimorski regiji.

Zaposleni so dokazali, da je ravno zdrav duh v zdravem telesu najboljši način za premagovanje izzivov sodobnega časa, zato so ravno gibanje na svežem zraku, spodbujanje zdrave tekmovalnosti in krepitev medsebojnih odnosov glavni cilji projekta.

Turnirji in tekmovanja so se odvila v malem nogometu, odbojki na mivki, tenisu, košarki 3x3, pikadu in štafetnem teku, potekala pa so na igriščih koprske Bonifike in v centru odbojke na mivki.
 
"Turnirjev v šestih športnih disciplinah se je udeležilo blizu 300 zaposlenih, kar kaže na tod, a so podjetja in zaposleni v regiji vedno bolj osveščeni o pomenu rekreacije za zdravja in kakovostne odnose na delovnem mestu." izpostavlja Goran Sambt, regijski koordinator OKS-ZŠZ in vodja prireditve. Iz razloga vedno večjega zanimanja razmišljajo tudi še o dodatnih disciplinah, s čimer bi šport približali še širši skupini zaposlenih.
 
Rezultati tekmovanj so objavljeni na spletni strani

 

Glavni sponzor

Glavni medijski sponzor

Veliki sponzorji

Sponzorji