V Ljubljani že 8. športne igre zaposlenih

V Ljubljani že 8. športne igre zaposlenih

V Ljubljani so v soboto, 03. 09. 2022 potekale že 8. Športne igre zaposlenih 2022, ki jih je uspešno organizirala Športna zveza Ljubljane (Regijska pisarna OKS-ZŠZ Ljubljana). Na 8. Športnih igrah zaposlenih je v Ljubljani sodelovalo več kot 180 udeležencev iz 28. podjetij.

Tekmovalci so se pomerili v 5. športnih panogah: v malem nogometu, košarki, šahu, odbojki in kegljanju. Tekmovanje se je pričelo z uradno otvoritvijo ob 08.45 uri z nagovorom predstavnika Športne zveze Ljubljane, g. Boštjana Pungrčarja. V nagovoru soizpostavili vrednote Fair Playa in poudarili pomembnost preprečevanja dopinga v športu.

Tekmovanje v malem nogometu je potekalo v dvorani Športni center Triglav. Prvo mesto je osvojila ekipa Litostroj Power, drugo mesto je osvojila ekipa ALL4U in tretje mesto je osvojila ekipa Mestne občine Ljubljane.

Tekmovanje v košarki 3 na 3 je potekalo v telovadnici OŠ Vita Kraigherja. Prvo mesto je osvojila ekipa 1st.si, drugo mesto je osvojila ekipa SKB Banke, tretje mesto je osvojila ekipa Splošne bolnice Slovenj Gradec.

Tekmovanje v odbojki je potekalo v dvorani Športnega društva GIB Ljubljana. Prvo mesto je osvojila ekipa Sončki, drugo mesto je osvojila ekipa Valleyballjubljana, tretje mesto je osvojila ekipa Pharmalinea.

Tekmovanje v šahu je potekalo na galeriji Športnega centra Triglav. Prvo mesto je osvojil šahist Zorko Dušan iz podjetja Iskratela, drugo mesto je osvojil Djekanović Nenad iz podjetja ŠZ-ŽIP, tretje mesto pa je osvojil Djurdjević Vlastimir iz podjetja SŽ-ŽIP.

Tekmovanja v kegljanju je potekalo na kegljišču Staničeva. Prvo mesto je osvojila ekipa Eurogobar, drugo mesto je osvojila Veseli gobarji, tretje mesto je osvojila ekipa Ljubljanskega potniškega prometa.

Uradni zaključek iger in razglasitev najboljših ekip je potekala v dvorani Športnega centra Triglav. Pokale so prejele kar prve štiri ekipe. Vsi udeleženci Športnih iger zaposlenih 2022 pa so prejeli še priznanja za sodelovanje, spominske majice, topli obrok in pijačo. Po podelitvi priznanj je sledilo druženje.

Športne igre zaposlenih sofinancira Mestna občina Ljubljane in Fundacija za šport.

Glavni sponzor

Glavni medijski sponzor

Veliki sponzorji

Sponzorji