Na Jesenicah kljub deževnemu vremenu že osmič uspešno izvedli športne igre zaposlenih

Na Jesenicah kljub deževnemu vremenu že osmič uspešno izvedli športne igre zaposlenih
Športna zveza Jesenice, ki je letos že osmo leto zapored organizirala Športne igre zaposlenih je imela nemalo težav z organizacijo zaradi deževnega konca tedna. Kljub temu pa so uspeli  igre in druženje zapsolenih, predvsem iz zgornje gorenjkega kanca, uspešno izpeljati. Iz športnega  parka Podmežakla, kjer igre tradicionalno potekajo, so v  dvorano  osnovne  šole Prežihovega Voranca preselili  mali nogomet in košarko . V prostorih  športne dvorane Podmežakla  so izvedli  streljanje z zračno puško, prstomet ter kegljanje na kegljišču Podmežakla. 
V nedeljo, ko se je vreme izboljšalo, pa so  izvedli  še  teniški  turnir  na   teniških igriščih Podmežakla. Namesto  teka, so tokrat  v  igre umestili  pohod okoli Jelen kamna v Karavankah. Žal  sta obe odbojkarski ekipi, ki  sta  bili prijavljeni, v soboto zjutraj sodelovanje odpovedali.
Skuapj je je na koncu bilo aktivnih in se družilo v prijetnem športnem vzdušju kar 155 udeležencev iz sledečih podjetij in delovnih organizacijr: SIJ Acroni  Jesneice Jeklarna, SIJ Aacroni Jesenice Konti liv; SIJ Acroni  Jesenice PDP ; Zavod za  šport Jesenice, Hidria Jesenice, Zdravstveni  dom  Jesenice, Srednja  šola  Jesenice, Restavracija  Ejga Jesenice  in ZDU Jesenice .

Glavni sponzor

Glavni medijski sponzor

Veliki sponzorji

Sponzorji