Več, kot 300 udeležencev sodelovalo na Športnih igrah zaposlenih v Kopru

Več, kot 300 udeležencev sodelovalo na Športnih igrah zaposlenih v Kopru
V sončnem vremenu v soboto, 27. maja več kot 300 udeležencev na že tradicionalnih Športnih igrah zaposlenih v Kopru.
 
Da je zdrav in motiviran zaposlen ključ do uspešnega podjetja se zavedajo tudi v številnih podjetjih na južnem Primorskem. Več kot 300 zaposlenih je se je v soboto, 27. maja 2023, zbralo v Športnem centru Bonifika, kjer so se pomerili v sedmih športnih panogah.
 
Projekt Olimpijskega komiteja Slovenije - Združenja športnih zvez se izvaja v obliki regijskih športnih tekmovanj. Že vrsto let jih za območje regije Južna Primorska v Kopru organizira Športna zveza Koper, ki je nosilka regijske pisarne, najboljše ekipe pa so septembra povabljene na sklepno, vseslovensko tekmovanje, v Novo Mesto.
 
Z željo po vključevanju čim širšega kroga zaposlenih in promocije nove plezalne stene je bila letos v Kopru dodana disciplina hitrostno plezanje, tekmovanja pa so se že tradicionalno odvila v malem nogometu, odbojki, košarki 3x3, pikadu, tenisu in štafetnem teku. Udeležilo se jih je kar 59 ekip in posameznikov iz 16 podjetij, številne ekipe pa so predstavljali zaposleni iz različnih podjetij in samostojni podjetniki. Najbolj uspešni pri osvajanju pokalov so bili v Luki Koper, od koder je prihajalo največ ekip, dobro pa so se odrezali tudi udeleženci iz podjetij Dinit Card Services, Univerze na Primorskem in Intesa Sanpaolo Bank.
 
Rezultati tekmovanj so objavljeni v povezavi.
  
Za ustrezno hidracijo je poskrbel Rižanski vodovod Koper s pitnikom za udeležence, vsi pa so prejeli tudi majico dogodka in topel obrok po zaključku tekmovanja.
 
Športne igre zaposlenih v Kopru omogočajo OKS-ZŠZ, Mestna občina Koper in športna zveza Koper, posebna zahvala pa gre izvajalcem tekmovanj, lokalnim športnim društvom, Pikado klubu Obala, KMN Black&White, Atletskemu klubu Koper, Tenis klubu Koper, Plezalnemu centru Plus Climbing in Odbojkarskemu klubu Koper.

Projekt podpira Fudacija za finaciranje športnih organizacij Republike Slovenije

 

Glavni sponzor

Glavni medijski sponzor

Veliki sponzorji

Sponzorji