Športne igre zaposlenih v Pomurju

Športne igre zaposlenih v Pomurju
Športna zveza Ljutomer je pod okriljem Regijske pisarne OKS-ZŠZ Murska Sobota, organizirala tekmovanja in druženje v soboto, 22. junija 2024. Dogodek je bil izjemno uspešen.
Zbor vseh ekip je potekal med 8.30 in 9. uro v športnem parku na Cvenu. Ob 9. uri je sledila uradna otvoritev iger s kratkim kulturnim programom, ki je dodatno dvignil razpoloženje med udeleženci.

Po otvoritvi so se ekipe in tekmovalci premaknili do lokacij, kjer so potekala tekmovanja v izbranih športih. Tekmovanja so trajala od 9.30 do 13. ure. Tekmovalci so se pomerili v različnih disciplinah, med katerimi so bile tudi pikado, namizni tenis in ribarjenje. Vzporedno s tekmovanjem so lahko ostali udeleženci spremljali tekme in navijali za svoje favorite.
Po končanem tekmovalnem delu je ob 13.30 uri sledila razglasitev rezultatov in podelitev nagrad najboljšim ekipam in posameznikom. Najboljše tri ekipe in trije posamezniki v vsaki športni panogi so prejeli pokale, prav tako pa so bila nagrajena tri najuspešnejša podjetja v seštevku vseh petih disciplin. Druženje in zabava sta se nadaljevala ob živi glasbi, kjer sta nastopala Miha Balažič in Manja Šalamun. Tekom dneva je v Gezovih jamah potekala tudi bogračijada, kar je še dodatno popestrilo dogajanje.

Glavni sponzor

Glavni medijski sponzor

Veliki sponzorji

Sponzorji