3. Športne igre zaposlenih v Velenju

3. Športne igre zaposlenih v Velenju
V soboto, 08. 06.2019, so se v okolici velenjskega jezera odvijale Športne igre zaposlenih 2019. Zaposleni v različnih podjetjih so tako razbremenili svoj vsakdan in uživali v športu ter zabavi.
 
Namen projekta, ki ga OKS-ZŠZ izvaja v sodelovanju z regijskimi pisarnami (občinskimi športnimi zvezami) je spodbuditi poslovno javnost k športni aktivnosti ter preko športa, druženja in zabave krepiti vez med gospodarstvom in športom. Projekt predstavlja tekmovanje v petih olimpijskih športnih panogah in je zasnovan, kot tekmovanje ekip zaposlenih v podjetjih, ustanovah in ostalih organizacijah na slovenskem trgu, in sicer: mali nogomet, košarka 3x3, odbojka, tenis in tek ter ostale aktivnosti po izboru udeležencev. Športne igre zaposlenih potekajo med majem in septembrom v različnih krajih po Sloveniji. Projekt poteka že četrto leto in število sodelujočih iz leta v leto raste.
 
Tudi v Velenju je ta čudovit dogodek dosegel namen. Namreč zaposleni, ki so se udeležili športnih iger so se imeli odlično. Tekmovali so v malem nogometu, tenisu, teku in odbojki. Priča smo bili požrtvovalnim športnim bojem za medalje. Seveda je bil glavni namen, da se sprostijo in uživajo v športu, ter tako naredijo nekaj zase z gibanjem. Vsekakor ni manjkalo dobre volje in smeha, preko celotnega dogodka. Ob koncu vseh tekem je sledil še zaključek, na katerem so bili razglašeni tudi zmagovalci in zmagovalke. Vsak od njih pa je prejel medaljo oziroma pokal.
 
REZULTATI:
 
MALI NOGOMET:
1. mesto - PREMOGOVNIK VELENJE
2. mesto - ZDRAVSTVENI DOM VELENJE
3.mesto -  VEPLAS
 
TENIS MOŠKI:
1. Peter Brezovnik
2. Novak Topič
 
TENIS ŽENSKE:
1. mesto - Mateja Klemenčič
2. mesto - Jožica Peterlin
3. mesto - Milena Krofl
 
ODBOJKA:
 
1. mesto - MESTNA OBČINA VELENJE
2. mesto - GORENJE
3. mesto - VEPLAS STARI
4. mesto -  PREMOGOVNIK
5. mesto -  VEPLAS MLAJŠI
 
Vsem udeležencem in udeleženkam čestitamo!
 
Katka Geršak,
Vodja regijske pisarne OKS-ZŠZ Velenje

Glavni sponzor

Glavni medijski sponzor

Veliki sponzorji

Sponzorji